Категории Информация
Кассы Добавить событие
ТЕАТР все моє життя. Ювілейний вечір С.Чулкова
12 апреля 2019

ТЕАТР все моє життя. Ювілейний вечір С.Чулкова

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Академический музыкально-драматический театр им. Леси Украинки (Основная сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

О событии

Вечір-концерт, присвячений 80-річчю головного режисера Театру ім. Лесі Українки м. Кам’янського, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Чулкова.

Свою долю з нашим містом Сергій Анатолійович пов’язав в 1990-му році. До цього були роки навчання в Ленінградському державному інституті театру, музики і кінематографії, де режисерську майстерність нашому майбутньому головному режисеру викладав легендарний Георгій Товстоногов. Потім були роки роботи в декількох театрах Росії, Казахстану, України.

Ну, а тут, в Кам’янському, режисер кинув якір надовго. Ось уже майже 30 років, яка б погода не стояла за бортом, він впевнено тримає штурвал нашого театрального корабля. З ним нашій театральній команді не страшні ні бурі, ні шквали, ні рифи. Тому що ми віримо нашому капітану. Його інтуїції і художньому смаку, його ерудиції, досвіду і професіоналізму, його здоровому глузду і таланту організатора.

На цьому вечорі ви зможете дізнатися багато цікавих та несподіваних фактів із життя режисера, у режимі «вільний мікрофон» задати Сергію Чулкову будь-які питання і отримати відповіді, та разом з ювіляром насолодитися його найулюбленішими концертними номерами.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код