Категории Информация
Кассы Добавить событие
28 декабря 2022

Красавица и Чудовище

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Академический музыкально-драматический театр имени Леси Украинки (Новая сцена)
г. Каменское, ул. Николая Лысенко, 24

О событии

Казковий мюзикл для всієї родини "Красуня і Чудовисько" від Дніпровського академічного театру опери та балету у виконанні провідних солістів!

Серед густого лісу та біля високих гір стоїть розкішний замок. Хазяїн замку – Чудовисько «у хутрі рудому зі страшними іклами». Існує легенда, що це зачарований Принц, який колись був «хлопчиськом, багатим і жорстоким».

Якось Принц влаштував розкішне свято на яке запросив багато поважних гостей. Але під час балу, на вулиці зчинилася буря, до замку постукала жебрачка. Вона вся промокла, була заляпана брудом і благала пустити її зігрітися. А за доброту та тепло вона подарує хазяїну гарну Троянду. Принцу не сподобалась мокра, брудна жебрачка, і він розсміявся їй в обличчя. Але він не знав, що то була не проста брудна жінка, а Фея. Здивована незнайомка образилася на таку пихатість та в гніві зачаклувала Принца й усіх мешканців замку. І прокляла вона Принца та його прислугу страшним закляттям. Стали вони потворними монстрами з хвостами, іклами та рогами. Але і Фея попала в свою чаклунську пастку, доки не спадуть її чари — буде і вона жити в замку.

Зняти злі чари й повернути Принцу людське обличчя зможе тільки гарна юна дівчина, яка покохає страшне Чудовисько. Чи знайде Принц, якого Фея перетворила на страхітливу потвору, своє кохання? Відповідь на це запитання ви дізнаєтеся, переглянувши нашу казку!

Діти до 3х років допускаються безкоштовно, без надання окремого місця.

Усі глядачі старше 3х років повинні мати окремий квиток.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код