Категории Информация
Кассы Добавить событие
МОЦАРТ
16 октября 2022

МОЦАРТ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Академический музыкально-драматический театр им. Леси Украинки (Основная сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

О событии

Моцарт – він у кожного свій. Для когось легкий, світлий, іскристий. Для когось складний, глибинний, багатозначний. Для когось містичний, космічний, геніальний. Для когось – улюблений рингтон.

Беззаперечним залишається одне: музика Моцарта – це всесвіт, який захоплює, окрилює, надихає. Знавці радять: якщо у вас радість – слухайте Моцарта, якщо у вас проблеми – слухайте Моцарта. А вчені досі досліджують так званий «ефект Моцарта», теорію, за якою прослуховування музики великого композитора розвиває просторову уяву та підвищує рівень IQ.

Концертна програма МОЦАРТ у віртуозному виконанні камерного оркестру під керуванням заслуженого артиста України Олександра Володіна – це чудова нагода долучитися до магії творчості генія. Увертюри до найвідоміших опер, фортепіанні та скрипкові концерти, рондо, квінтети, симфонія та інші шедеври сплетуть вигадливе мереживо емоцій. Несподівані і вражаючі факти про життя Вольфганга Амадея Моцарта дозволять наблизитися до витоків його творчості.

Отже, яким би не був саме ваш Моцарт, тут ви його знайдете. Приходьте, слухайте, відпочивайте, досліджуйте, надихайтеся, а головне – насолоджуйтеся!

МОЦАРТ

Концерт камерного складу оркестру під керуванням

заслуженого артиста України Олександра Володіна

Концерт триває 1 годину

Прем’єра відбулася 1 квітня 2021 року

Автор ідеї – заслужений артист України Олександр Володін

Ведучий – Сергій Винокуров

Предварительный заказ
Заявка на промо-код