Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «Сухішвілі»
21 березня 2022

Національний Балет Грузії «Сухішвілі»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури «Хімік»
м. Кам’янське, вул. В. Чорновола, 67

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

«Сухішвілі» в Кам'янському!

21 березня 2022 року Палац культури "Хімік" запрошує всіх бажаючих на виступ Національного балету Грузії "Сухішвілі" в Кам'янському! Ви коли-небудь проводили фізичні досліди в школі або спостерігали експерименти знаменитих фізиків? На цей раз виклик силам гравітації кинуть самі танцюристи Національного балету Грузії "Сухішвілі". Результат заздалегідь відомий - вони переможуть. Їх називають "восьмим чудом світу", а згадані сили обходять їх стороною. Навіть виступ на сцені легендарного міланського La Scala викликав таке захоплення публіки, що завіса піднімалася цілих 14 разів, перекривши цим рекорд знаменитого тенора Е. Карузо.

Шоу Національного балету Грузії

Емоційна палітра, яку в силах проявити на сцені самовіддані учасники грузинського танцювального колективу, здається, не знає обмежень. Спостерігаючи за ними, ви просто будете питати себе про те, чи є взагалі у людини якісь межі. Однак вся розгадка криється в багаторічних тренуваннях танцюристів і традиціях самого танцювального ансамблю. Адже їх збереження дотримувалося протягом трьох поколінь організаторами і творчими керівниками колективу, які належать до однієї танцювальної династії. А це означає, що ви доторкнетеся до справжніх сімейних таємниць.

Щоб потрапити на концерт грузинського балету "Сухішвілі" в Кам'янському, купуйте квитки на нашому сайті і в касах вашого міста. Інші неймовірні вистави та концерти в афіші Кам'янського шукайте у нас на сайті.

На яку гарячу  танцювальну виставу сходити в Кам'янському? На концерт балету "Сухішвілі"!

  1. Колектив має безліч нагород за межами Грузії
  2. Запальні танці, що порушують правила гравітації
  3. Самовіддача танцюристів знаходиться на найвищому рівні
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код