Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 лютого 2022

Зірковий час

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

"Зірковий час" в Кам'янському!

В стінах Палацу культури «Металург» глядачам покажуть музичний спектакль на дві дії "Зірковий час" по комедійній п'єсі К. Людвіга «Позичте тенора!». Сама ця п'єса, як і її театральне втілення, просто насичена повітряним гумором справжньої комедії положень. і все це через призму опери і на барвистому полотні подій великої сцени. Історія залишає фантасмагоричне веселе враження, а її герої - люди зі світу високого мистецтва: самі зірки, їх свита і не завжди адекватні шанувальники.

Музична комедія на дві дії

Історія закручена навколо відомого  італійського тенора Тіто Мереллі, якого запросили в США для виступу в образі Отелло в одному з місцевих театрів. Оскільки для Мереллі ця роль є коронною, то багато в чому бажаний успіх постановки пов'язаний з надіями на запрошену зірку. Але майстра філігранного вокалу, що  міцно заснув у своєму номері готелю,  випадково приймають за мерця ...

Щоб потрапити на музичне безумство "Зірковий час" в Кам'янському, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Інші незвичайні вистави в афіші Кам'янського чекають вас у нас на сайті.

Де посміятися разом зі своїми друзями в Кам'янському? На музичній комедії "Зірковий час"!

  1. Схвальні відгуки критиків про п'єсу
  2. Багато смішних і абсурдних сцен
  3. Талановитий постановник і актори

Режисер-постановник - Влад Таранов

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код