Категорії Інформація
Каси Додати подію
Маленька фея
29 жовтня 2023

Маленька фея

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Вистава для дітей "Маленька фея" в Кам'янському

В академічному музично-драматичному театрі в грудні буде поставлена вистава за п'єсою драматурга Войміла Рабадана "Маленька фея". Ця казка чудово підійде для дітей від 4 років і стане ефективними ліками від поганого настрою.

Крім чарівного сюжету, незвичайною виставу роблять діячі театру, а саме: художній керівник постановки і за сумісництвом заслужений діяч мистецтв України Сергій Чулков; режисерка-постановниця Олена Журавель; балетмейстерка Наталія Клішина; художниця-постановниця Тетяна Чухрій.

Чарівною і ніжною казку зроблять артисти балету, і без них було б складно отримати настільки яскраві емоції. І, безсумнівно, актори, які грають героїв казки - вони боротимуться зі злом і покажуть, що таке справжня дружба.

Квитки вже доступні, ви можете їх купити на цій сторінці. Також не забудьте подивитися й інші дитячі вистави, що відбудуться найближчим часом.

Як врятувати фею

Головними героями казки "Маленька фея" є дроворуб Горан, злий карлик Фу-ти, зачарована фея та Бабка-Сорока. 

Історія починається з того, що дроворуб знаходить у лісі маленьку фею, яка ніяк не може потрапити до свого чарівного світу, і причиною тому є злісний правитель Фу-ти.

Горан познайомившись із феєю ближче і дізнавшись про її біду, вирішує допомогти їй. Разом вони вирушають у подорож, щоб повернути фею додому. Тільки карлик і його соратниця Бабка-Сорока намагаються перешкодити друзям, створюючи на їхньому шляху різні перешкоди.

Чи зможуть фея та Горан дістатися мети? Обов'язково приходьте в театр на виставу з дітьми, щоб дізнатися, чим закінчиться їхня історія. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код