Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 травня 2021

Від SWING до FUNK (Джаз-концерт)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Нова сцена)
м. Кам'янське, вул. Миколи Лисенка, 24

Про подію

Від свінгу до фанку - нові зірочки у Дніпрі

Дуже круто, коли молодь може чогось навчитися у старшого покоління. Саме так подумали керівники Академічного театру в Кам'янському і вирішили створити спільний проект зі студентами музичного коледжу цього міста. Їх спільний проект Від swink до funk можна буде споглядати 25 листопада 2018 року.

Трохи про групу

У 2015 році був створений JAZZ-BAND, яким став керувати Сергій Аксьонов. Він навчався в Дніпропетровській консервації імені Глінки. І прийшов до коледжу, щоб стати викладачем. Але став не тільки їм, а й засновником крутого колективу, який грає джаз. У групі складаються найталановитіші студенти та викладачі, а також запрошені музиканти, що буквально фонтанують ідеями.

Джаз-бенд випустив понад 50-ти композицій. Хоча в концерт буде включено всього лише 11. Вони представляють різні напрямки джазу.

Відчуйте свободу на концерті

Щоб сповна насолодитися найяскравішими джазовими творами, приходьте 22 листопада на концерт в Академічний театр. Там Вас чекають найпопулярніші твори талановитих майстрів. Ви побачите, що джаз - це відчуття польоту, свободи, легкості, радості і, до певної міри, божевілля. Вам варто тільки купити квитки і насолоджуватися цим неймовірним почуттям. Навіть, якщо Ви не дуже любите джаз, повірте, цей концерт змусить Вас подивитися на нього по - іншому.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код